Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Domaine Trialble - Cœur de Granit  - 1
  • Domaine Trialble - Cœur de Granit  - 1
  • Domaine Trialble - Cœur de Granit  - 2

Domaine Trialble - Cœur de Granit

€ 15,90
Inclusief belasting

Rode wijn uit Frankrijk, AOP La Clape    

Aantal

Add to wishlist

Domaine Trialbe Coeur de granite is een karaktervolle rode wijn. Het bestaat volledig uit een mix van syrah en grenache en weet het volledige potentieel van zijn territorium tot uitdrukking te brengen. De wijnstokken werden gekweekt op kleikalksteen en konden profiteren van het droge en ruwe klimaat van het La Clape-massief. Hiertoe is aan alle vereisten voldaan om de beschermde oorsprongsbenaming La Clape te verkrijgen.

De oogstende wijnmaker heeft ervoor gekozen om de druiven op een traditionele manier te vinificeren, met bijzondere aandacht voor temperatuurregeling. De proeverij vindt plaats bij een omgevingstemperatuur van 17 ° C en kan gepaard gaan met gegrild rood vlees, mediterrane gerechten of zelfs kaas.

Deze vintage onthult een prachtige paarse gewaad. Het zijn de tonen van rood en zwart fruit die deze complexe houtachtige neus domineren. Tijdens het proeven vindt u aroma's van rijp fruit en cacao. De smaak is dicht en elegant.

De wijngaarden van Vellas bieden u deze wijn die ons zeker niet onberoerd zal laten! Laat u bezwijken voor Domaine Trialbe Hart van graniet en ontdek door zijn proeverij alle biodiversiteit van een streek.

605264

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Languedoc
Appellation
La Clape AOP
Druif(ven)
Syrah, Grenache
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Domaine Trialble - Cœur de Granit

Rode wijn uit Frankrijk, AOP La Clape    

Write your review