Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Enolia - Uw online Belgische wijnhandelaar

Waarom wijn, Champagne and Alcohol online verkopen?

Wie zijn we en waarom Enolia?

 

Enolia is uw online wijnhandelaar en is geboren door de passie en expertise van twee vrienden gepassioneerd door wijn. Het idee kwam er nadat we zelf verschillende observaties hadden gemaakt.

Enerzijds is de online verkoop van wijn in België tamelijk arm. er bevinden zich maar weinig serieuze en gespecialiseerde spelers op het net. Al snel komen klanten terecht op Franse websites die niet voldoen of aangepast zijn aan de Belgische markt en brengen vaak hoge transportkosten met zich mee. Anderzijds zijn de online wijnwebsites vaak een nieuw kanaal om wijn te distribueren van onervaren wijnhandelaars die helemaal niet klaar zijn voor een online verkoop en de prijs van hun webshop doorrekenen in de prijs van hun wijnen. Vaak worden deze wijnen voor een veel hogere prijs verkocht dan in een warenhuis, dit om de transportkosten en stockagekosten te drukken. Ook hebben vele transportbedrijven geen weet van hoe ze het product moeten behandelen. Voor hen is het stockeren van wijn net hetzelfde als het stockeren van een computer of een paar schoenen.

Uit deze observaties is Enolia geboren zodat je:

Uw wijn, champagne and alcohol online kan kopen!

 

Enolia is uw online wijnhandelaar in België. Je bent gepassioneerd door wijn, zo zijn wij ook. Onze online winkel biedt u een selectie betaalbare en kwalitatieve wijnen. Onze wijnen worden met de grootste zorg opgeslagen, behandeld en vervoerd, net zoals in uw eigen kelder. 

Onze prijsvoering en levering is transparant en zonder enige verrassingen. Het is niet ons doel om te verdienen aan kosten van transport of om onze prijzen te verhogen om deze kosten te verbergen.

Bij Enolia werken er echte personen achter de website, die zijn er vol passie voor smaken en die er zijn om u te helpen..

Selectie van uitzonderlijke wijnen

 

Bij Enolia, hebben we noch de grootte noch de pretentie om alle wijnen van de wereld in ons gamma te hebben. Maar we hebben degenen die je zal plezieren, alsook degenen die ons pleziert.

Door constante evolutie op basis van onze ontdekkingen, onze proeverijen en op aanraden van onze klanten bevat ons gamma witte wijnen, rosé wijnen, rode wijnen alsook champagnes of bubbels voor elk budget.

De wijngaarden Vellas opent zijn deuren voor zijn originele en gevarieerde wijnen, die ieders smaakpapillen bekoort. Het Lombard Champagnehuis zal de meest veeleisende tevreden stellen met zijn uitzonderijke cuveés van Premier Cru en Grand cru.

Andere wijnen gekozen met zorg maar ook omdat ze in onze ogen essentieel en altijd lekker zijn, zorgen dat ons aanbod compleet is.

De beste wijnen verdienen het beste advies

 

Wij kiezen geen fles wijn zoals we een paar schoenen kiezen, die we snel passen en terugsturen als het ons niet uitkomt. er is altijd een reden achter de keus van een bepaalde wijn… eerst afgunst daarna het plezier.

Je organiseert een diner. Je wilt graag een cadeau doen? Je wilt jezelf graag eens plezieren? of wil je gewoon eens iets nieuws ontdekken, een andere smaak, een ander kleur?

Er zijn duizenden redenen om wijn online te kopen. Bij Enolia zijn we aanwezig om u bij te staan met raad en om u te begeleiden in het ontdekken van nieuwe wijnen of om uw favoriete wijn aan een zeer gunstige prijs te leveren met de beste behandeling en stockage.

Wanneer u twijfels of vragen hebt, bezoek dan maar al te graag onze website en pleeg onze online experten raad.