Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Veilig online betalen

Om altijd de beste service te bieden, accepteren we de volgende betaalmethodes :

Mollie : Online betalingen op de website van Enolia zijn beveiligd door 3D secure. Enolia gebruikt het beveiligingssysteem MOLLIE die toelaat volgende methoden te accepteren:

 

  • Bankkaart : Op de site van Enolia, kan u in alle veiligheid betalen met u bankkaart (debitkaart), alle Belgische bankkaarten worden aanvaard met bancontact.
  • Creditkaart : Je kan je bestelling meteen afronden met de hulp van je favoriete kredietkaart. Visa, mastercard, American Express.
  • Apple Pay : Je kan eenvoudig betalen met de betaalmethode van Apple!
  • PayPal : via de beveiligde interface van Paypal kan je meteen uw bestelling betalen met je Paypal rekening.

Een beveiligde ervaring

Je kan je volledig geruststellen op de Enolia website. Uw veiligheid en comfort bij het bestellen en betalen is een van onze prioriteiten. Daarom worden al onze transactie, maar ook het eenvoudig surfen, uitgevoerd volgens het HTTPS-protocol, dit betekent dat alle gegevens 100% beveiligd zijn door ons SSL-certificaat. Het hangslot in de adresbalk van uw browser toont deze garantie aan.

Raadpleeg onze Algemene verkoopvoorwaarden zodat u onze juridische identiteit kan verifiëren.

 

Betaling via kaart

Wanneer u uw bestelling voltooid en na het kiezen van de gewenste betaalwijze, wordt u gevraagd uw kaartnummer, de vervaldatum en het beveiligings nummer op de achterkant van uw kaart in te voeren. U kunt er van zeker zijn dat Enolia en geen van haar werknemers op geen enkel moment van de transactie toegang heeft tot deze informatie. De gegevensuitwisseling bevindt zich volledig plaats tussen u en uw bank en worden gecodeerd door SSL-technologie.

 

Vragen? Opmerkingen?

Als u vragen of opmerkingen heeft over de beveiliging van onze site of uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons op het volgende adres: info@enolia.be we helpen u met plezier verder.