Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Les Naturels BIO - Syrah - Collection Rood
  • Les Naturels BIO - Syrah - Collection Rood

Les Naturels BIO - Syrah - Collection Rood

€ 11,70
Inclusief belasting

Rode wijn bio IGP Pays d'Oc    

Aantal

Add to wishlist

Neem een ​​uniek ecosysteem, kweek Syrah-wijnstokken, voeg traditionele methoden toe. Laat het verschillende dagen gisten en je krijgt Les Naturels van Nicolas Vellas Collection Rouge.

Een echte ode aan plezier, deze rode wijn behoort met trots tot de grote familie van de beschermde oorsprongsbenaming (AOP) Pays d'Oc. Alleen deze regio met een unieke charme kan een dergelijke drank produceren.

Het land van deze regio combineert klei en kalksteen en is uniek in de wereld. Het belangrijkste onderscheidende vermogen is het klimaat. In de zomer is het net zo heet als in de Saharawoestijn. Gelukkig laten de grote rotsclusters die in de grond zijn ingebed het hele jaar door een relatief constante temperatuur behouden.

In de mond explodeert de Naturels van Nicolas Vellas Collection Rouge 2017 om plaats te maken voor tonen van rood fruit op een achtergrond van cacao. Onder invloed van de tijd heeft de zuurgraad van de tannines plaatsgemaakt voor een zoetere en vooral meer harmonieuze smaak.

Verfijnd, deze biologische rode wijn past perfect bij kaas en alle soorten vlees. Geserveerd bij 17 ° C, zal het je voor altijd markeren.

bio-301926

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Languedoc
Appellation
Vdp d'Oc
Druif(ven)
Syrah
Land
Frankrijk
Bio
BIO
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Les Naturels BIO - Syrah - Collection Rood

Rode wijn bio IGP Pays d'Oc    

Write your review