Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Sénéquier - Château La Gordonne BIO – 2020 – rosé Wijn
  • Sénéquier - Château La Gordonne BIO – 2020 – rosé Wijn
  • Sénéquier Saint-Tropez BIO – 2020 – rosé Wijn

Sénéquier - Château La Gordonne BIO – 2021 – rosé Wijn

€ 14,95
Inclusief belasting

Rosé wijn, AOP Côtes de Provence, BIO

Aantal

Add to wishlist

Sénéquier Saint-Tropez is een rosé-wijn vertegenwoordiger van de beroemde bistro met dezelfde naam gelegen op de haven in Saint-Tropez. Château La Gordonne heeft het idee gehad deze speciale cuvée te produceren voor de Bistro, voorzien van de appelatie Côtes de Provence. Deze regio produceerde vele uitstekende wijnen. Syrah en Grenache stellen deze rosé samen.

De oogst werd 's nachts uitgevoerd en ging langzaam door om de extractie van smaken te optimaliseren. Bruno Mailliard, keldermeester, heeft de uitwerking van deze uitzonderlijke cuvée nauwgezet gevolgd.

Deze Sénéquier Saint-Tropez heeft een roze jurk die er licht, bijna oranje uitziet. Het nodigt u uit om zijn aromatische boeket met bloemennoten en citrus accenten besprenkeld met een indruk van rode bessen en specerijen te ontdekken. Deze veelbelovende neus voorspelt een onvergetelijke mond. U zult een mooie rondheid ontdekken, gekoppeld aan een evenwichtige zuurtegraad. De afdronk is lang en strekt zich uit van versheid, vruchtbaarheid en een vleugje bitterheid.

Als rosé wijn die alle eigendommen van de Provence onthult wordt Sénéquier Saint-Tropez gedronken op een zonnig terras of vergezeld van een gerookte vis. Het is aanbevolen deze wijn te serveren bij een temperatuur tussen 11 en 12°C om optimaal te genieten van het potentieel. Een verblijf in een kelder van één tot drie jaar zal ervoor zorgen dat het aromatische palet groter zal worden.

200005-2020

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Provence
Appellation
AOP Côtes de Provence
Druif(ven)
Grenache, Cinsault
Land
Frankrijk
Bio
BIO
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Château La Gordonne
Wijnoogst
2020

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Sénéquier - Château La Gordonne BIO – 2021 – rosé Wijn

Rosé wijn, AOP Côtes de Provence, BIO

Write your review