Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

'STROP Irrésistible rosé - Roséwijn uit Frankrijk
  • 'STROP Irrésistible rosé - Roséwijn uit Frankrijk

'STROP Irrésistible rosé - Roséwijn uit Frankrijk

€ 11,50
Inclusief belasting

Rosé wijn uit Frankrijk - AOC Côtes de Provence

Aantal

Add to wishlist

Ontdek de 'STROP Irrésistible rosé', een frisse en elegante roséwijn, met passie gemaakt door de wijnbouwers van de regio Saint Tropez. Deze wijn is het resultaat van een uniek terroir en traditionele knowhow op het gebied van wijnmaken, die de regio beroemd hebben gemaakt.

Wijnkenmerken

'STROP Irrésistible rosé' is gemaakt van een blend van Grenache, Cinsault, Syrah, drie typische variëteiten van de Provence, die hun uitdrukking vinden in frisse en aromatische wijnen. Deze roséwijn biedt een moderne interpretatie van de blend, die frisheid en aromatische complexiteit combineert.

Proefnotities

  • Kleur: 'STROP Irrésistible rosé' heeft een lichtroze kleur, een teken van frisheid en lichtheid.
  • Neus: De neus onthult intense aroma's van rood fruit (aardbei, framboos), grapefruit en witte bloemen, vergezeld van minerale tonen.
  • Smaak: In de mond biedt deze rosé een lichte textuur en heerlijke frisheid, ondersteund door fruitige smaken en een vleugje kruiden. De balans tussen levendigheid en aromatische complexiteit wordt perfect beheerst, en de afdronk is lang en verfrissend en laat een indruk achter van lichtheid en finesse.

Eten en wijnarrangementen

'STROP Irrésistible rosé' past uitstekend bij gerechten op basis van gegrilde vis, wit vlees, zomersalades en van verse kazen. Het past ook heel goed bij lichte hapjes, zoals olijven, chips en zeevruchten.

Tips voor serveren en bewaren

Om optimaal van 'STROP Irrésistible rosé' te kunnen genieten, is het aangeraden om deze te serveren op een temperatuur van 8-10°C en binnen 2 jaar na botteling op te drinken. Deze wijn is heel goed houdbaar in de koelkast, in een kelder of in de koelkast.

De producent: Wijnbouwers uit de regio Saint Tropez

De wijnbouwers van de regio Saint Tropez staan ​​bekend om hun traditionele wijnbereidingskennis en hun gehechtheid aan hun terroir. Door te kiezen voor 'STROP Irrésistible rosé', kiest u voor een frisse en elegante roséwijn, die een vleugje gezelligheid en lichtheid zal brengen in uw maaltijden en uw zomerse aperitieven.

398008

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Provence
Appellation
IGP Méditerranée
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

'STROP Irrésistible rosé - Roséwijn uit Frankrijk

Rosé wijn uit Frankrijk - AOC Côtes de Provence

Write your review