Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé
  • Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé

Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé

€ 14,90
Inclusief belasting

Rosé wijn uit Frankrijk - AOC Côtes de Provence - 75cl

Aantal

Add to wishlist

Ontdek de Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé, een rosé wijn gemaakt met passie door de Maîtres Vignerons de Saint Tropez. Deze wijn is het resultaat van een uniek terroir en traditionele knowhow op het gebied van wijnmaken, die de reputatie van de regio Saint Tropez hebben gemaakt.

Wijnkenmerken

Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé is gemaakt van een blend van Grenache, Cinsault, Syrah, drie emblematische druivensoorten uit de Provence, die hun uitdrukking vinden in frisse en aromatische wijnen . Deze roséwijn biedt een unieke interpretatie van de blend en een opmerkelijke aromatische complexiteit.

Proefnotities

  • Jurk: Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé heeft een lichtroze gewaad, een teken van frisheid en elegantie.
  • Neus: De neus onthult intense aroma's van rood fruit (aardbei, framboos), citrusvruchten (grapefruit) en bloemen (pioenroos), vergezeld van minerale en kruidige tonen.
  • Smaak: In de mond biedt deze rosé een lichte textuur en heerlijke frisheid, ondersteund door fruitige smaken en een vleugje kruiden. De balans tussen levendigheid en aromatische complexiteit wordt perfect beheerst, en de afdronk is lang en verfrissend en laat een indruk achter van lichtheid en finesse.

Eten en wijnarrangementen

Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé is een uitstekende begeleider van gerechten op basis van gegrilde vis, zomersalades, zachte kazen strong> en Aziatische gerechten. Het past ook heel goed bij lichte hapjes, zoals olijven, chips en zeevruchten.

Tips voor serveren en bewaren

Om optimaal te kunnen genieten van Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé, is het aanbevolen om te serveren op een temperatuur van 8-10°C en binnen 2 jaar na het bottelen op te drinken. Deze wijn is heel goed houdbaar in de koelkast, in een kelder of in de koelkast.

De producent: Maîtres Vignerons de Saint Tropez

Les Maîtres Vignerons de Saint Tropez is een gerenommeerde wijncoöperatie die tientallen producenten uit de regio Saint Tropez samenbrengt. Gesteund door voorouderlijke knowhow en een diepe gehechtheid aan hun terroir, produceren ze uitzonderlijke wijnen die hun passie voor de wijnstok en hun terroir weerspiegelen.

Kies je voor Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé, dan kies je voor een frisse en elegante roséwijn, met intense aroma's van rood fruit en citrusvruchten. Deze roséwijn zal de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen en een vleugje vriendelijkheid en frisheid aan uw maaltijden en zomerse aperitieven toevoegen.

voilrs

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Provence
Appellation
AOC Côtes de Provence
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Les Voiles de Saint Tropez - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé

Rosé wijn uit Frankrijk - AOC Côtes de Provence - 75cl

Write your review