Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Saperlipompette Tolosan - Rosé wijn
  • Saperlipompette Tolosan - Rosé wijn

Saperlipompette Tolosan - Rosé wijn

€ 11,40
Inclusief belasting

Rosé wijn uit Frankrijk, I.G.P. Tolosan

Aantal

Add to wishlist

Saperlipompette Tolosan is tegelijkertijd een delicate en rijke roséwijn. Het onderscheidt zich door zijn beschermde geografische aanduiding Tolosan die de fokkerij in het zuidwesten van Frankrijk belooft. Syrah en Grenache zijn de twee druivensoorten gecombineerd om de inhoud van deze fles te maken. Hun cultuur werd gedaan op een klei-kalkstenen bodem tussen heuvels en alluviale gronden. Op het gebied van wijnbereiding bestond het proces uit koude voorfermentatie-maceratie inclusief geweldige temperatuurregeling.

Saperlipompette Tolosan kan gekoeld (ideale serveertemperatuur: 8 ° C) worden genoten van het aperitief, met tapas, hapjes en zal ook bij uw feestmaaltijd ... Wat leuk om te krijgen! Bovendien blijft de humoristische naam en het mooie lichtroze kleed en de neus van rood fruit met Engelse snoepjes fris, lekkend. Tolosan rosé is een makkelijk drinkbare wijn.

Deze wijn uit de Vellas wijngaarden is een wijn om samen met vrienden van te genieten, als aperitief, bij wit vlees, salades of tosti's ...

Het familiebezit Vellas concentreert zich al generaties lang op traditionele terroirs om u cuvées met karakter te bieden.

600351

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Sud Ouest
Appellation
Vin de Pays Tolosan
Druif(ven)
Sauvignon, Muscadelle
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Saperlipompette Tolosan - Rosé wijn

Rosé wijn uit Frankrijk, I.G.P. Tolosan

Write your review