Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Les Voiles de Saint Tropez - Magnum rosé
  • Les Voiles de Saint Tropez - Magnum rosé

Les Voiles de Saint Tropez - Magnum rosé

€ 31,90
Inclusief belasting

Rosé de Provence in magnum, fris en fruitig met toetsen van grapefruit, ideaal voor het zomerse aperitief.

Aantal

Add to wishlist

Ontdek Les Voiles de Saint Tropez rosé in magnum, een elegante en fruitige wijn met tonen van pompelmoes. Deze Provence rosé wordt geproduceerd op een terroir van klei-kalksteen, van de druivensoorten Grenache, Cinsault en Syrah.

Deze rosé heeft een heldere, lichtroze kleur. In de neus biedt het tonen van grapefruit en rood fruit. In de mond is hij fris, licht en fruitig, met een mooie lengte in de afdronk. Geserveerd bij een temperatuur van 8 tot 10°C, past deze rosé perfect bij uw zomerse aperitieven of bij uw lichte gerechten op basis van vis of wit vlees.

De wijnmaker van deze rosé heeft passie voor zijn vak en werkt met respect voor de natuur. Het produceert elegante en verfijnde wijnen die het unieke terroir van de regio weerspiegelen. De druiven worden met de hand geoogst om een ​​optimale kwaliteit te garanderen en de wijn wordt met zorg gevinifieerd om de aroma's en delicate smaken van de druif te behouden.

Les Voiles de Saint Tropez - Magnum Rosé is een ideale keuze voor roséliefhebbers die de kwaliteit en knowhow van de wijnmaker weten te waarderen. Met zijn fruitige tonen en frisheid is deze wijn perfect voor zonnige dagen of bij lichte gerechten zoals salades, zeevruchten of sushi.

Kenmerken
  • Terroir: Klei-kalksteen
  • Druiven: Grenache, Cinsault en Syrah
  • Proefcommentaar: Deze rosé heeft een heldere, lichtroze kleur. In de neus biedt het tonen van grapefruit en rood fruit. In de mond is hij fris, licht en fruitig, met een mooie lengte in de afdronk.
Proeftips

Om optimaal van de aroma's van deze rosé te kunnen genieten, dient u hem te serveren bij een temperatuur tussen 8 en 10°C. Hij past perfect bij zomerse aperitieven of lichte gerechten op basis van vis of wit vlees.

voil150

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Provence
Appellation
AOC Côtes de Provence
Druif(ven)
Cinsault
Grenache
Syrah
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Les Voiles de Saint Tropez - Magnum rosé

Rosé de Provence in magnum, fris en fruitig met toetsen van grapefruit, ideaal voor het zomerse aperitief.

Write your review