Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Pieru Maquis - IGP Ile de Beauté rose
  • Pieru Maquis - IGP Ile de Beauté rose

Pieru Maquis - IGP Ile de Beauté rosé

€ 9,10
Inclusief belasting

Corsicaanse Rosé wijn

Aantal

Add to wishlist

Presentatie van Pieru Maquis, een Ile de Beauté BGA-cuvée die de essentie van Corsicaanse rosé belichaamt. Rijk, complex en begiftigd met een sterke persoonlijkheid, onderscheidt deze wijn zich door zijn smakelijke aromatische palet, dat doet denken aan de bergachtige gebieden die baden in de Corsicaanse zon.

Oorspronkelijk van een uitzonderlijk terroir, profiteren de wijnstokken van een ongeëvenaarde zonneschijn en een gematigd klimaat, dankzij de nabijheid van de zee en de bescherming die wordt geboden door de bergbarrière. Deze unieke combinatie resulteert in een wijn die zowel kwijlend als energiek is.

De Pieru Maquis is gemaakt van de druivenrassen Grenache en Nieluccio en biedt daarmee een perfecte harmonie tussen kracht en finesse. Of het nu gaat om een ​​rundercarpaccio, gegrilde sardines of geitenkaas met kruiden, deze rosé zal elk gerecht sublimeren.

Mis de kans niet om dit wonder van Giambagli te proeven. Bestel nu op Enolia.be en dompel je onder in het smaakuniversum van het Eiland van de Schoonheid met de Pieru Maquis.

: 34509612220

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Appellation
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Pieru Maquis - IGP Ile de Beauté rosé

Corsicaanse Rosé wijn

Write your review