Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Gold - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé
  • Gold - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé

Gold - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé

€ 16,30
Inclusief belasting

Rosé wijn uit Frankrijk - AOC Côtes de Provence

Aantal

Add to wishlist

Ontdek de Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé cuvée Gold, een uitzonderlijke roséwijn gemaakt met passie door de Maîtres Vignerons de Saint Tropez. Deze wijn is het resultaat van een uniek terroir, traditionele kennis van de wijnbouw en minutieus werk, waardoor het een uitzonderlijke cuvée is.

Wijnkenmerken

Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé cuvée Gold is gemaakt van een blend van Grenache, Cinsault, Tibouren, drie emblematische druivensoorten uit de Provence, die hun uitdrukking vinden in frisse en aromatische wijnen. Deze uitzonderlijke cuvée is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde druiven, met de hand geoogst en met veel aandacht gevinifieerd.

Proefnotities

  • Jurk: Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé cuvée Gold heeft een goudroze gewaad, een teken van zijn elegantie en complexiteit.
  • Neus: De neus onthult intense aroma's van rood fruit (bes, framboos), bloemen (roos, pioenroos) en kruidige tonen (peper). Tonen van honing en exotisch fruit zorgen voor een vleugje complexiteit en verfijning.
  • Smaak: In de mond biedt deze uitzonderlijke cuvée een romige textuur en een heerlijke frisheid, ondersteund door fruitige smaken en een vleugje kruiden. De balans tussen levendigheid en aromatische complexiteit wordt perfect beheerst, en de afdronk is lang en verfrissend, waardoor een indruk van finesse en verfijning achterblijft.

Eten en wijnarrangementen

Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé cuvée Gold is een uitstekende begeleider van gerechten op basis van gegrilde vis, wit vlees, pittige gerechten sterk> en gerijpte kazen. Hij gaat ook heel goed samen met verfijnde aperitieven, zoals foie gras, toast met zalm en verrines van krab.

Tips voor serveren en bewaren

Om ten volle te kunnen genieten van Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé cuvée Gold, is het aangeraden om deze te serveren op een temperatuur van 8-10°C en binnen 2 jaar na botteling op fles te drinken. Deze uitzonderlijke cuvée kan heel goed bewaard worden in de koelkast, in de kelder of in de koelkast.

De producent: Maîtres Vignerons de Saint Tropez

Les Maîtres Vignerons de Saint Tropez is een gerenommeerde wijncoöperatie die tientallen producenten uit de regio Saint Tropez samenbrengt. Gesteund door voorouderlijke knowhow en een diepe gehechtheid aan hun terroir, produceren ze uitzonderlijke wijnen die hun passie voor de wijnstok en hun terroir weerspiegelen.

Door te kiezen voor Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé cuvée Gold, kiest u voor een uitzonderlijke roséwijn, met zorg en vakmanschap geproduceerd door de Maîtres Vignerons de Saint Tropez. Deze uitzonderlijke cuvée zal de meest veeleisende fijnproevers tevreden stellen en een vleugje verfijning en verfijning toevoegen aan uw maaltijden en aperitieven.

gold

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Provence
Appellation
AOC Côtes de Provence
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Gold - Maîtres Vignerons de Saint Tropez rosé

Rosé wijn uit Frankrijk - AOC Côtes de Provence

Write your review