Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Les Naturels BIO - Grenache - Collectie Rosé
  • Les Naturels BIO - Grenache - Collectie Rosé

Les Naturels BIO - Grenache - Collectie Rosé

€ 11,50
Inclusief belasting

Rosé Wijn uit Frankrijk, Pays D'Oc IGP, BIO

Aantal

Add to wishlist

Les Naturels de Nicolas Vellas Collectie Rosé 2017 is een wijn uit een regio met een uniek microklimaat in het hart van de regio Languedoc-Roussillon. De druiven konden profiteren van warme dagen en koude nachten in de zomer. De druif die wordt gebruikt om deze fles te maken is Grenache. Elke druif heeft zijn stempel gedrukt op deze productie met een beschermde geografische aanduiding (BGA) Pays d'Oc. De wijnmaker volgde de traditionele wijnbereidingstechniek en hief zijn wijnstokken op in een gebied dat biologische landbouwpraktijken respecteert.

Les Naturels de Nicolas Vellas Collectie Rosé 2017 wil een onvergetelijke plezierwijn zijn. Dankzij een klei-kalkachtige bodem bedekt met opgerolde kiezelstenen, verkrijgt deze wijn frisheid en mineraliteit. Voor het oog is haar jurk lichtroze en in de mond fruitig, levendig en elegant. Op de neus zul je niet worden overtroffen met tonen van rood fruit en snoep.

Voor een perfecte proeverij is het beter om het te serveren bij een temperatuur van 8 ° C. Deze  biologische wijn  werd gerijpt en gebotteld op het terrein van Vellas en kan verschillende gerechten vergezellen, zoals mediterrane tapas, vis , gegrild vlees of zelfs kaas.

bio-301933

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Languedoc
Appellation
Vdp d'Oc
Druif(ven)
Grenache
Land
Frankrijk
Bio
BIO
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Les Naturels BIO - Grenache - Collectie Rosé

Rosé Wijn uit Frankrijk, Pays D'Oc IGP, BIO

Write your review