Error!

Gueule de Boa Domaine Serre Saint Vincent
  • Gueule de Boa Domaine Serre Saint Vincent

Gueule de Boa Domaine Serre Saint Vincent

€ 12,60
Inclusief belasting

Rode wijn uit Frankrijk, AOP Corbières

Aantal

Add to wishlist

Gueule de Boa Domaine Serre Saint Vincent is een rode wijn gemaakt van een heel fijn terroir van Moux. Gelegen aan de voet van de berg Alaric, zijn de druiven die nodig zijn voor de productie van deze wijn op de traditionele manier gevinifieerd met grote temperatuurbeheersing. Met een mooie diepe zwarte kleur, wordt deze wijn u aangeboden met een mooie aromatische complexiteit. Zeer rijp rood fruit en gemalen zwarte bessen vermengen zich met tonen van garrigue en kruiden.

Gueule de Boa Domaine Serre Saint Vincent is gemaakt van een mix van Grenache, Carignan en Syrah. Met deze drie druivensoorten kunt u een krachtige wijn aanbieden. De tannines zijn geconcentreerd en het materiaal in de mond wordt gekenmerkt door gul fruit. De finish is lang.

Het proeven gebeurt alleen of vergezeld van een maaltijd. Het heeft het voordeel dat het bij alle soorten gerechten wordt genoten, maar zal uitzonderlijk zijn bij gegrild vlees. Mediterrane tapas, volwassen kazen of chocoladetaarten gaan net zo goed samen met deze rode. Het moet gekoeld worden geserveerd, bij voorkeur bij een temperatuur tussen 16 en 17 ° C.

Laat je uitdagen door een mooi gemaakte fles en betover dan het verleidelijke karakter van Gueule de Boa!

603628

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Languedoc
Appellation
Corbières AOP
Druif(ven)
Grenache, Carignan, Syrah
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Gueule de Boa Domaine Serre Saint Vincent

Rode wijn uit Frankrijk, AOP Corbières

Write your review