Error!

Vranken Cuvée Diamant - Brut - Champagne
  • Vranken Cuvée Diamant - Brut - Champagne

Vranken Cuvée Diamant - Brut - Champagne

€ 52,85
Inclusief belasting

Champagnehuis Pommery, Reims, Frankrijk

Aantal

Add to wishlist

Champagne Vranken cuvée Diamant is een witte mousserende wijn met een beschermde oorsprongsbenaming Champagne . Het heeft de bijzonderheid dat het toegankelijk is voor vegetariërs en veganisten. De groep Vranken-Pommery ligt aan de oorsprong van deze champagne, waarvan de wijnstokken zijn geteeld op de kalksteengrond van percelen verspreid over de Champagne, de Provence en de Camargue.

In de Champagne worden 250 hectare wijnstokken aangeplant in dorpen die geclassificeerd zijn als Grands Crus . De druivensoorten die nodig zijn voor de ontwikkeling van deze sprankeling zijn Chardonnay en Pinot noir , in gelijke delen. Het landgoed beoefent duurzame wijnbouw en de oogst werd handmatig uitgevoerd om de beste trossen te verkrijgen.

Champagne Vranken cuvée Diamant heeft een bleke gouden kleur. Op de neus verspreidt het aroma's die doen denken aan bosgrond en gras. De smaak is complex met lichte tannines. Bij een gemiddelde zuurgraad vindt u de gematigde smaak van pruimen. Het proeven van deze mousserende wijn kan gedaan worden tijdens een maaltijd inclusief rood vlees zoals bijvoorbeeld een gebraad.

Om te profiteren van al het aromatische potentieel van deze Champagne Vranken cuvée Diamant , is het raadzaam om hem op een temperatuur tussen 7 en 10 ° C te serveren.

040060

Datasheet

Kleur
Wit
Regio
Champagne
Appellation
AOC Champagne
Druif(ven)
Chardonnay, Pinot Noir
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Domaine Vranken Pommery
Classificiation
Grand Cru

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Vranken Cuvée Diamant - Brut - Champagne

Champagnehuis Pommery, Reims, Frankrijk

Write your review