Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Domaine des 4 Cygnes - Witte wijn uit Frankrijk - Sauvignon
  • Domaine des 4 Cygnes - Witte wijn uit Frankrijk - Sauvignon

Domaine des 4 Cygnes - Witte wijn uit Frankrijk - Sauvignon

€ 7,75
Inclusief belasting

Witte wijn uit Frankrijk, AOP Côte de Gascogne, 100% Sauvignon

Aantal

Add to wishlist

Het Domaine des 4 Cygnes presenteert een witte wijn met de appellatie AOP Côtes de Gascogne die de Sauvignon druivensoort eer aandoet. Deze wijn, geproduceerd in het hart van de Gascogne, is een waar getuigenis van de rijkdom en diversiteit van de terroirs van Zuidwest-Frankrijk.

Wijnkenmerken

Deze AOP Côtes de Gascogne witte wijn is gemaakt van de druivensoort Sauvignon, die bekend staat om zijn vermogen om frisse, aromatische en elegante wijnen te produceren. Het Domaine des 4 Cygnes maakt gebruik van de klimatologische omstandigheden en de bodem van de Gascogne om een ​​wijn aan te bieden die de typische kenmerken van deze wijnstreek weerspiegelt.

Proefnotities

  • Kleur: Deze wijn heeft een lichtgele kleur met groene accenten, typisch voor wijnen op basis van Sauvignon.
  • Neus: De neus wordt gekenmerkt door intense aroma's van citrusvruchten (citroen, grapefruit), exotisch fruit (passievrucht, ananas) en buxus, kenmerkend voor de Sauvignon druivensoort.
  • Smaak: In de mond is de Domaine des 4 Cygnes - AOP Côtes de Gascogne Sauvignon fris, levendig en evenwichtig. De fruitige en kruidige smaken worden ondersteund door een mooie zuurgraad en een fijne mineraliteit.
  • Afdronk: De afdronk is lang, verfrissend en aanhoudend en laat een aangenaam fris gevoel in de mond achter.

Eten en wijnarrangementen

Domaine des 4 Cygnes - AOP Côtes de Gascogne Sauvignon is een veelzijdige wijn die perfect past bij vele gerechten, waaronder zeevruchten (oesters, garnalen, mosselen), gegrilde vis (zeebrasem, zeebaars), gemengde salades en geitenkaas. Het kan ook worden genoten als aperitief of bij tapas en Aziatische gerechten (sushi, nems, loempia's).

Tips voor serveren en bewaren

Om optimaal te profiteren van de smaakkwaliteiten van het Domaine des 4 Cygnes - AOP Côtes de Gascogne Sauvignon, wordt aanbevolen om het gekoeld te serveren, tussen 8 en 10°C. Deze wijn is nu klaar om van te genieten, maar hij kan ook 1 tot 3 jaar in de kelder worden bewaard om meer complexiteit en aromatische diepte te ontwikkelen.

De producent: Domaine des 4 Cygnes

Het Domaine des 4 Cygnes, gelegen in het wijnbouwgebied van Zuidwest-Frankrijk, staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en het behoud van het milieu. Dankzij een respectvolle benadering van de wijnstok en de terroirs produceren de wijnbouwers van het landgoed authentieke en expressieve wijnen die de unieke kenmerken van de Gascogne weerspiegelen.

Kies je voor de Domaine des 4 Cygnes - AOP Côtes de Gascogne Sauvignon, dan proef je een verfrissende en elegante witte wijn, met fruitige en kruidige aroma's typisch voor de Sauvignon druivensoort. Het is de ideale wijn om uw zomerse maaltijden te begeleiden en indruk te maken op uw gasten bij speciale gelegenheden.

cygnbl

Datasheet

Kleur
Wit
Regio
Sud Ouest
Appellation
Côtes de Bordeaux AOC
Druif(ven)
Sauvignon
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Domaine des 4 Cygnes - Witte wijn uit Frankrijk - Sauvignon

Witte wijn uit Frankrijk, AOP Côte de Gascogne, 100% Sauvignon

Write your review