Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Pti verre d’eau - Rode Wijn - Nicolas Vellas
  • Pti verre d’eau - Rode Wijn - Nicolas Vellas

Pti verre d’eau - Rode Wijn - Nicolas Vellas

€ 14,10
Inclusief belasting

Franse Rode wijn - Languedoc

Aantal

Add to wishlist

De Petit Verdot , al eeuwenlang aanwezig en bekend om zijn kwaliteit tijdens de Middeleeuwen, is aanwezig in vele druivensoorten met geclassificeerde groei van de Médoc . Le Petit Verdot geeft een identiteit aan de jaargangen en de druivensoort brengt suiker en kleur om volume in de mond te geven.

De druivensoort is grillig. Deze heeft serieuze zon en vochtigheid nodig. De terroirs zijn over het algemeen beplant met Cabernet Sauvignon .

In de wijngaard vraagt ​​deze Petit Verdot ook veel zorg. Het vereist optimale monitoring omdat het gewei erg broos is en het erg gemakkelijk rot tijdens de volwassenheid. Het duurt 24 uur om het te oogsten.

Veel kastelen nemen het systematisch op in de categorie van de beste wijnen omdat het een solide structuur biedt dankzij het hoge tanninegehalte . Het heeft ook aromatische eigenschappen. Als een enkele variëteit is het een wijn met een diepe geur van cacao en leerlooierij . In de mond is het krachtig met strakke en harde tannines . De aroma's zijn samengesteld uit bosbessen en koffie en de lengte is heerlijk.

bio-304408

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Languedoc
Druif(ven)
Petit Verdot
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Pti verre d’eau - Rode Wijn - Nicolas Vellas

Franse Rode wijn - Languedoc

Write your review