Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk -Sauvignon
  • Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk -Sauvignon

Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk -Sauvignon

€ 7,75
Inclusief belasting

Witte wijn uit Frankrijk - IGP Pays d'Oc - 100% Sauvignon

Aantal

Add to wishlist

Ontdek Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk - 100% Sauvignon, een witte wijn gemaakt met passie door Bruno Andreu. Deze wijn, van de Sauvignon-druivensoort, bekend om zijn frisse en aromatische wijnen, is de weerspiegeling van wijnbouwkennis en een uniek terroir.

Wijnkenmerken

De Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk - 100% Sauvignon is gemaakt van 100% Sauvignon, een emblematische druivensoort van de grote wijnen van de Loire, die ook zijn uitdrukking vindt in andere Franse en internationale wijngebieden. Deze witte wijn biedt een unieke interpretatie van de druivensoort en een opmerkelijke aromatische complexiteit.

Proefnotities

  • Jurk: Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk - 100% Sauvignon heeft een lichtgele kleur met groene accenten, een teken van frisheid en levendigheid.
  • Neus: De neus onthult intense aroma's van exotisch fruit (passievrucht, ananas), citrusvruchten (citroen, grapefruit) en kruidachtige tonen (buxus, gemaaid gras).
  • Smaak: In de mond biedt deze Sauvignon een levendige textuur en een mooie zuurgraad, ondersteund door fruitige smaken en een vleugje mineraliteit. De balans tussen frisheid en aromatische expressie wordt perfect beheerst, en de afdronk is lang en aanhoudend, waardoor een indruk van finesse en levendigheid achterblijft.

Eten en wijnarrangementen

De Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk - 100% Sauvignon is een uitstekende begeleider van gerechten op basis van vis (forel, zeebaars), zeevruchten (oesters, mosselen) , en verse geitenkaas. Het past ook heel goed bij lichte gerechten, zoals salades, gegrilde groenten en sushi.

Tips voor serveren en bewaren

Om ten volle te kunnen genieten van Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk - 100% Sauvignon, is het aanbevolen om te serveren op een temperatuur van 8-10°C en te decanteren om de aroma's optimaal tot uitdrukking te laten komen . Deze wijn kan nu worden gedronken, maar zal aan complexiteit en finesse winnen na 1 tot 3 jaar rijping in de kelder.

De producent: Bruno Andreu

Het huis Bruno Andreu staat bekend om zijn expertise en zijn toewijding aan kwaliteit in de wijnwereld. Met een lange familietraditie produceert Bruno Andreu authentieke en expressieve wijnen die de unieke kenmerken van hun terroirs van herkomst weerspiegelen.

Door te kiezen voor Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk - 100% Sauvignon, kiest u voor een frisse en aromatische witte wijn, met intense aroma's van exotisch fruit en citrusvruchten. Deze wijn zal de meest veeleisende smaakpapillen tevreden stellen en een vleugje lichtheid en levendigheid aan uw maaltijden geven.

020053

Datasheet

Kleur
Wit
Regio
Languedoc
Appellation
IGP Pays d'Oc
Druif(ven)
Sauvignon
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Bruno Andreu - Witte wijn uit Frankrijk -Sauvignon

Witte wijn uit Frankrijk - IGP Pays d'Oc - 100% Sauvignon

Write your review