Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon
  • Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon

Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon

€ 7,50
Inclusief belasting

Rode wijn uit Frankrijk - IGP Pays d'Oc - 100% Cabernet Sauvignon

Aantal

Add to wishlist

Ontdek Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon, een rode wijn die met zorg en passie is gemaakt door Bruno Andreu. Deze Cabernet Sauvignon, gemaakt van een edele en gerenommeerde druivensoort, is het resultaat van wijnbereidingsexpertise en een uitzonderlijk terroir.

Wijnkenmerken

Bruno Andreu - Rode Wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon is gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon, een emblematische druivensoort van grote Bordeaux-wijnen, die ook floreert in andere Franse wijnhuizen. Deze rode wijn biedt een unieke uitdrukking van het druivenras en een prachtige aromatische complexiteit.

Proefnotities

  • Jurk: Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon presenteert een intense en diepe kleur met paarse nuances, die getuigen van zijn rijkdom en concentratie.
  • Neus: De neus onthult krachtige aroma's van zwart fruit (zwarte bes, braambes), groene peper en zoethout, vergezeld van kruidige tonen (peper) en hints van cederhout en tabak.
  • Smaak: In de mond biedt deze Cabernet Sauvignon een stevige tanninestructuur en een mooie volheid, ondersteund door fruitige, kruidige en houtachtige smaken. De balans tussen frisheid en rondheid is opmerkelijk, en de aanhoudende afdronk laat een indruk van finesse en elegantie achter.

Eten en wijnarrangementen

Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon is de ideale begeleider van gerechten gemaakt met rood vlees (rundvlees, lamsvlees, wild), gevogelte (eend, cavia gevogelte), en gerijpte kazen (Comté, Beaufort). Het gaat ook heel goed samen met kruidige gerechten, zoals de Aziatische keuken of Mediterraans.

Tips voor serveren en bewaren

Om Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon ten volle te waarderen, wordt aanbevolen om te serveren op een temperatuur van 16-18°C en te decanteren om de expressie van zijn aroma's te bevorderen. Deze wijn kan nu worden gedronken, maar zal aan complexiteit en finesse winnen na 3 tot 5 jaar rijping in de kelder.

De producent: Bruno Andreu

Het huis Bruno Andreu staat bekend om zijn expertise en zijn toewijding aan kwaliteit in de wijnwereld. Met een lange familietraditie produceert Bruno Andreu authentieke en expressieve wijnen die de unieke kenmerken van hun terroirs van herkomst weerspiegelen.

Kies je voor de Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon, dan kies je voor een rijke en elegante rode wijn, met complexe aroma's van zwart fruit, kruiden en hout. Deze wijn zal de meest veeleisende smaakpapillen tevreden stellen en een vleugje verfijning aan uw maaltijden toevoegen.

020015

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Languedoc
Appellation
IGP Pays d'Oc
Druif(ven)
Cabernet-Sauvignon
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Cabernet Sauvignon

Rode wijn uit Frankrijk - IGP Pays d'Oc - 100% Cabernet Sauvignon

Write your review