Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Merlot
  • Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Merlot

Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Merlot

€ 7,50
Inclusief belasting

Rode wijn uit Frankrijk - IGP Pays d'Oc - 100% Merlot

Aantal

Add to wishlist

Ontdek Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - 100% Merlot, een rode wijn gemaakt met passie door Bruno Andreu. Deze wijn, gemaakt van de druivensoort Merlot, bekend om zijn fruitige en soepele wijnen, is de weerspiegeling van knowhow op het gebied van wijnmaken en een uniek terroir.

Wijnkenmerken

Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - 100% Merlot is gemaakt van 100% Merlot, een emblematische druivensoort van grote Bordeaux-wijnen, die ook zijn uitdrukking vindt in andere Franse wijnhuizen. Deze rode wijn biedt een unieke interpretatie van het druivenras en een opmerkelijke aromatische complexiteit.

Proefnotities

  • Kleur: Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - 100% Merlot heeft een robijnrode kleur met granaatachtige accenten, een teken van zijn rijkdom en concentratie.
  • Neus: De neus onthult intense aroma's van rood en zwart fruit (kersen, pruimen, bramen), vanille en licht kruidige tonen (zoethout, peper).
  • Smaak: In de mond biedt deze Merlot een fluweelzachte textuur en een mooie rondheid, ondersteund door fruitige en licht houtachtige smaken. De balans tussen frisheid en soepelheid wordt perfect beheerst en de afdronk is lang en aanhoudend, waardoor een indruk van finesse en elegantie achterblijft.

Eten en wijnarrangementen

De Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - 100% Merlot is een uitstekende begeleider van gerechten op basis van wit vlees (kalf, varken), gevogelte (kip, kalkoen ), en zachte kazen (Brie, Camembert). Het past ook heel goed bij stoofschotels, pasta en pizza.

Tips voor serveren en bewaren

Om ten volle te kunnen genieten van Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - 100% Merlot, is het aanbevolen om te serveren op een temperatuur van 16-18°C en te decanteren om de aroma's optimaal tot uitdrukking te laten komen . Deze wijn kan nu worden gedronken, maar zal aan complexiteit en finesse winnen na 2 tot 4 jaar rijping in de kelder.

De producent: Bruno Andreu

Het huis Bruno Andreu staat bekend om zijn expertise en zijn toewijding aan kwaliteit in de wijnwereld. Met een lange familietraditie produceert Bruno Andreu authentieke en expressieve wijnen die de unieke kenmerken van hun terroirs van herkomst weerspiegelen.

Door te kiezen voor Bruno Andreu - Vin rouge de France - 100% Merlot, kiest u voor een fruitige en elegante rode wijn, met complexe aroma's van rood en zwart fruit, vanille en specerijen. Deze wijn zal de meest veeleisende smaakpapillen bekoren en een vleugje verfijning aan uw maaltijden toevoegen.

0200039

Datasheet

Kleur
Rood
Regio
Languedoc
Appellation
IGP Pays d'Oc
Druif(ven)
Merlot
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Bruno Andreu - Rode wijn uit Frankrijk - Merlot

Rode wijn uit Frankrijk - IGP Pays d'Oc - 100% Merlot

Write your review