Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Côté AIX - AOP Coteaux d'Aix en Provence rose
  • Côté AIX - AOP Coteaux d'Aix en Provence rose

Côté AIX - AOP Coteaux d'Aix en Provence rose

€ 12,40
Inclusief belasting

Roséwijn uit de Provence

Aantal

Add to wishlist

Bij Enolia.be zijn we verheugd om ons nieuwe aanbod met u te delen: Côté AIX - AOP Coteaux d'Aix en Provence rosé. Deze voortreffelijke cuvée brengt het beste van Provençaalse smaken en aroma's samen om uw zintuigen te prikkelen. De citrusaroma's, delicaat en aanhoudend, zullen uw smaakpapillen verleiden. Bovendien geeft de minerale frisheid deze rosé een onderscheidende en opmerkelijke kwaliteit.

Het bijzondere van de Côté AIX ligt in de oorsprongsbenaming. Gekweekt op een steenachtig terroir van klei en kalksteen waardoor de grond koel en vochtig blijft, geeft het de bijzondere plot van Syrah, Grenache en Tibouren een uniek karakter. Geniet van de geweldige smaken en aroma's in elke slok terwijl je geniet van een aperitief in goed gezelschap.

Koppel deze wijn met je favoriete quinoasalade voor een lichte en gezonde maaltijd. Zalmtartaar met avocado is een heerlijk alternatief, terwijl gegrilde lamskoteletjes perfect zijn om de complexe smaken naar voren te laten komen. Wat uw voorkeur ook is, deze Provence rosé zorgt ervoor dat u terugkomt! Laat Côté AIX je meenemen op een heerlijke reis - koop je fles vandaag nog op Enolia.be!

aix

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Provence
Appellation
Druif(ven)
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Côté AIX - AOP Coteaux d'Aix en Provence rose

Roséwijn uit de Provence

Write your review