Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Saperlipompette Tolosan Wit
  • Saperlipompette Tolosan Wit

Saperlipompette Tolosan - Zachte witte wijn

€ 12,90
Inclusief belasting

Zachte witte wijn uit Frankrijk, I.G.P. Tolosan

Aantal

Add to wishlist

Saperlipompette Tolosan is tegelijkertijd een delicate en rijke witte wijn. Het onderscheidt zich door zijn beschermde geografische aanduiding Tolosan, die fokken belooft in het zuidwesten van Frankrijk. Sauvignon en Muscadelle zijn de twee druivensoorten gecombineerd om de inhoud van deze fles te maken. Hun cultuur werd gedaan op een klei-kalkachtige bodem tussen heuvels en alluviale gronden. In termen van wijnbereiding bestond het proces uit koude voorgisting maceratie inclusief geweldige temperatuurregeling.

Saperlipompette Tolosan kan gekoeld worden genoten (ideale serveertemperatuur: 8 ° C) als aperitief, met foie gras, een vlaai of een chocoladetaart ... Bovendien zullen zijn humoristische naam en zijn prachtige jurk met goudgele reflecties liefhebbers van avonden op basis van zoete witte wijnen verrukken.

Deze wijn uit de Vellas-wijngaarden heeft een ronde, heerlijke, zoete en fruitige mond. Muscadelle heeft de bijzonderheid om nuances van exotisch fruit op de neus aan te bieden. De natuurlijke zuurgraad van Sauvignon past uitstekend bij deze eerste druivensoort.

Al generaties lang concentreert de familie Vellas zijn activiteit op traditionele terroirs om u cuvées met karakter te bieden.

609163

Datasheet

Kleur
Wit
Regio
Sud Ouest
Appellation
Vin de Pays Tolosan
Druif(ven)
Sauvignon, Muscadelle
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Saperlipompette Tolosan - Zachte witte wijn

Zachte witte wijn uit Frankrijk, I.G.P. Tolosan

Write your review