Error!

Rino - Gros Manseng Petit Manseng
  • Rino - Gros Manseng Petit Manseng

Rino - Gros Manseng Petit Manseng - Witte wijn

€ 10,35
Inclusief belasting

Witte zachte wijn, IGP Côtes de Gascogne    

Aantal

Add to wishlist

Rino Gros Manseng Petit Manseng is een zoete witte wijn genaamd 1st Thrush en Uby n ° 4. Het is vooral interessant omdat de oogst begin oktober plaatsvond. Dit draagt ​​met name bij aan de elegantie en zachtheid van het eindproduct. Deze wijn heeft een beschermde geografische aanduiding Côtes de Gascogne en de associatie van de druivensoorten Gros Manseng en Petit Manseng is gemaakt volgens de traditionele vinificatiemethode, met echte temperatuurregeling. De wijnstokken profiteerden van een beschermde omgeving in het zuidwesten, bestaande uit tawny zand en boulbènes. Grote manseng en kleine manseng werden gekweekt op zure zandige kleigrond.

De Rino Gros Manseng Petit Manseng biedt een romige en fluweelzachte mond die alle interesse van de twee druivensoorten onthult. Noten van aangename levendigheid onderstreept door het aroma van passievrucht komen van de kleine manseng, terwijl de grote manseng een prachtige aromatische intensiteit brengt op basis van tonen van gekonfijte citroen en kweepeer. Het fruitige karakter van deze wijn wordt onthuld wanneer het wordt geserveerd bij een temperatuur tussen 6 en 8 ° C.

Breng uw smaakpapillen op de hoogte met een wijn die de smaken van uw gerechten (foie gras, blauwaderige kazen ...) en uw aperitieven zal verfraaien.

301841

Datasheet

Kleur
Wit
Regio
Sud Ouest
Appellation
Côtes de Gascogne VDP
Druif(ven)
Gros Maseng, Petit Maseng
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Rino - Gros Manseng Petit Manseng - Witte wijn

Witte zachte wijn, IGP Côtes de Gascogne    

Write your review