Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Rino Sauvignon - Colombard - Witte wijn

€ 10,05
Inclusief belasting

Droge witte wijn uit Frankrijk - I.G.P. Côtes de Gascogne    

Aantal

Add to wishlist

De droge witte wijn Rino Sauvignon-Colombard van Nicolas Vellas weerspiegelt het fruitige accent van de Southwest Valley. Dankzij een gematigd en oceaanklimaat werden de druivensoorten aan de oorsprong van deze wijn (sauvignon en colombard) verwend op een klei-kalkbodem. Terroir staat bekend om het aanbieden van droge witte wijnen, de Côtes de Gascogne duidt hier een zuidwest georiënteerd gebied aan dat het onderwerp is geweest van een beschermde geografische aanduiding voor deze fles. Naast een locatie die bevorderlijk is voor de wijnbouw, is het al het werk van de wijnmaker die het toegestaan ​​heeft om een ​​droge witte wijn te bottelen. De oogsten werden vroeg gedaan om het suikergehalte te verlagen en tijdens de vinificatie werden de temperaturen sterk geregeld.

Rino Sauvignon-Colombard produceert citrusaroma's aangevuld met wit en exotisch fruit op de neus. Op voorwaarde dat het wordt geserveerd bij 8 ° C, zal deze wijn uw mediterrane tapas, zeevruchten, schaaldieren en desserts zoals citroentaartjes betoveren. In de mond wekt het een rijk aromatisch palet van vers fruit met tropische tonen met een mooie mineraliteit.

Deze Rino Sauvignon-Colombard werd op het terrein gerijpt en gebotteld door wijnmaker Nicolas Vellas, eigenaar die al generaties lang oogst.

608258

Datasheet

Kleur
Wit
Regio
Sud Ouest
Appellation
Côtes de Gascogne VDP
Druif(ven)
Sauvignon, Colombard
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Rino Sauvignon - Colombard - Witte wijn

Droge witte wijn uit Frankrijk - I.G.P. Côtes de Gascogne    

Write your review