Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Bories des Fontans Vieilles Vignes - Witte wijn
  • Bories des Fontans Vieilles Vignes - Witte wijn

Bories des Fontans Vieilles Vignes - Witte wijn

€ 14,70
Inclusief belasting

Witte wijn van Frankrijk, AOP Languedoc - Pic-Saint-Loup  

Aantal

Add to wishlist

De Bories des Fontans Vieilles Vignes 2013 uit de wijngaarden van Nicolas Vellas hebben een beschermde oorsprongsbenaming en zijn gebotteld bij de accommodatie. Als amateur of kenner van Pic-Saint-Loup-wijnen, zult u het aangename gevoel hebben om alle kwaliteiten en kenmerken van de druivenrassen die specifiek zijn voor de regio te vinden: Roussanne, Marsanne en Viognier.

Roussanne is een oude en nobele druivensoort. Het produceert witte wijnen met een opmerkelijk boeket en brengt veel elegantie in de jurk. Marsanne is ook een van de oude druivensoorten en past heel goed bij Roussanne. Het aromatische potentieel is zeer krachtig. Ten slotte versterkt de Viognier de witte wijnen door ze een geweldige finesse en een vleugje romigheid te geven.

De Bories des Fontans 2013 Vieilles Vignes-wijn van Nicolas Vellas komt uit een klei-kalkachtige bodem en is in vaten gerijpt op de druivenrassen Roussanne en Marsanne. Deze wijn heeft een heldere goudgele kleur voor het oog en zal fijne neus tevredenstellen dankzij zijn citrus-, abrikozen- en honingtonen.

Deze witte wijn is rijk en romig in de mond en kan alleen worden geproefd of vergezeld gaan van de volgende gerechten: gegrilde vis, coquilles of kaasschotel. Verpakking: 75 cl.

603659

Datasheet

Kleur
Wit
Regio
Languedoc
Appellation
Languedoc AOC
Druif(ven)
Roussanne, Marsanne, Viognier
Land
Frankrijk
Hoedanigheid
75 cl
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Bories des Fontans Vieilles Vignes - Witte wijn

Witte wijn van Frankrijk, AOP Languedoc - Pic-Saint-Loup  

Write your review