Error!

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken.

U moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bekijken. Bent U van de vereiste leeftijd?

Nature Sauvage Gris Grey Les Vignerons de Cabrié - Rosé wijn
  • Nature Sauvage Gris Grey Les Vignerons de Cabrié - Rosé wijn

Nature Sauvage Gris Grey Les Vignerons de Cabrié - Rosé wijn

€ 8,50
Inclusief belasting

Franse Rosé wijn

Aantal

Add to wishlist

Natuur Sauvage Gris Gray Les Vignerons de Cabrié is een roséwijn waarvan de productie zich bevindt in de regio Languedoc-Roussillon, in Teyran. Het is exclusief gemaakt van een druivenras genaamd Grenache Gris. De laatste is typisch voor het grondgebied en produceert over het algemeen wijnen met een rozeachtige grijze tint. Deze roséwijn wordt beschouwd als een tafelwijn, dat wil zeggen een wijn die regelmatig kan worden geconsumeerd en die niet het onderwerp is van een productie op basis van druivenrassen die vereist zijn bij een gecontroleerde oorsprongsbenaming. . De grenache van deze wijn werd gekweekt op een klei-kalkachtige bodem en in de aanwezigheid van een mediterraan klimaat.

De druiven van deze wijn werden geplukt tijdens nachtelijke oogsten om hun frisheid te behouden en bieden vervolgens een kwaliteitsroze met een goede houdbaarheid. Het maken van de wijn gebeurt bij lage temperaturen om fruitige tonen te vinden tijdens het proeven.

Nature Sauvage Gris Gray Les Vignerons de Cabrié heeft een lichtroze gewaad voor het oog. Het heeft een aromatische neus en je wordt gewonnen door een levendige, fruitige en evenwichtige smaak met tonen van vers fruit en citrus. De ideale serveertemperatuur is 7 ° C. Deze roséwijn past goed bij hapjes, salades, gegrild vlees en gegrilde vis.

601174

Datasheet

Kleur
Rosé
Regio
Languedoc
Appellation
Gris Grey - 300 cl
Druif(ven)
Grenache Gris
Land
Frankrijk
Wijnboer
Vignobles Vellas

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Nature Sauvage Gris Grey Les Vignerons de Cabrié - Rosé wijn

Franse Rosé wijn

Write your review